Werken aan organisatie én team

Revolutionaire Organisatie-Ervaring: Adviesborden.nl en Playground X slaan de handen ineen!

Welkom bij de ultieme gamechanger voor jouw organisatie! Adviesborden slaat de handen ineen met Playground X, dé evenementenspecialist in Brabant en Limburg. Samen tillen we organisatieanalyses naar een hoger niveau, met een perfecte mix van professionaliteit en plezier.

Complexe Organisatieanalyses: De Troefkaart van Adviesborden.nl

Adviesborden.nl, bekend om zijn innovatieve aanpak in het ontwikkelen van aantrekkelijke en professionele business gameplay, heeft de traditionele aanpak op zijn kop gezet. Maar dat wist u al.

Wij introduceerden als eerste een visuele, interactieve benadering die met behulp van gamification organisaties de kans bieden om hun strategieën, werkprocessen, en groeipotentieel te visualiseren op een manier die nog nooit eerder is vertoond. Het resultaat? Concrete verbeteracties die direct toepasbaar zijn

Werken aan je organisatie én het team!

De Samenwerking met Playground X: Een Unieke Beleving in Teamprestaties

Nu zijn we een stap verder gegaan en hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd aan organisatieanalyses. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Playground X, de vooraanstaande evenementenorganisatie in Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg.

Samen bieden we niet alleen vernieuwende organisatieanalyses, maar ook een totaalpakket aan teambuildingactiviteiten. 🤝🌟

Betere implementatie door versterken van de teamspirit

Een Dag van Analyse, Actie en Avontuur!

Stel je voor: een ochtend gewijd aan het kraken van organisatievraagstukken, gevolgd door een middag vol spannende teambuildingsactiviteiten zoals De Verraders, De Meisjes tegen de Jongens of zelfs Bubble Football. Dit is wat Adviesborden.nl en Playground X voor jouw organisatie mogelijk maken.

🎯 Voorbeeld 1: Met onze Visiekaart kunnen teams in een oogwenk hun strategieën en doelen concretiseren. Sterkten en ontwikkelpunten worden naadloos geïntegreerd, resulterend in haalbare acties voor de toekomst. Werk ‘s-middags samen om de mollen te ontmaskeren in het spannende teamspel ‘De Verraders’ en sluit af met een heerlijke barbecue.

🔄 Voorbeeld 2:De methode Procesoptimalisatie stelt je in staat werkprocessen op een heldere en overzichtelijke manier te visualiseren. Ontdek inefficiënties, stagnerende punten, en verbeter ze moeiteloos. Geniet van een goede lunch en maak daarna het hoofd leeg en kom dichter tot elkaar tijdens ‘Expeditie Robinson’ of een potje ‘Oud Hollandse Spelen’.

Er zijn nog véél meer combinaties en bij allemaal is succes gegarandeerd!

Waarom de Combinatie?

Het antwoord is simpel: een organisatie is meer dan cijfers en structuren; het is een dynamisch team. Door onze innovatieve aanpak te combineren met Playground X‘s boeiende teambuildingsactiviteiten, creëren we niet alleen betere implementatiekansen, maar versterken we ook de teamspirit.

Wil jij ook een organisatiedag vol inzichten, actie, en plezier? Kijk op playgroundx.nl of neem contact met ons op voor op maat gemaakte arrangementen die perfect aansluiten bij jouw organisatiebehoeften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken alleen functionele cookies op deze website om je gebruikerservaring te verbeteren. Dus geen marketing en tracking cookies.