ON SITE EXPERIENCE

Meer effect en teambuilding met begeleiding op locatie

Meer succes op jouw locatie

Optimaliseer teamintegratie met deskundige begeleiding

Ben je op zoek naar een onvergetelijke bijeenkomst met een professionele touch? Laat ons ervaren team van organisatiedeskundigen jou en je team begeleiden op jouw eigen locatie.

Wij bieden jou de unieke kans om niet alleen jouw vraagstuk grondig te analyseren met een ervaren adviseur, maar ook om jouw teamleden direct te betrekken en op te leiden in onze effectieve methodiek.

Hierdoor wordt niet alleen de kennis verankerd, maar ook de behaalde resultaten blijven duurzaam gewaarborgd. Kies voor een krachtige aanpak en maak van jouw bijeenkomst een nog groter succesverhaal.

Lees meer
kracht van innovatie

Dé totale team-experience

Organisatieontwikkeling en teambuilding in één pakket

In samenwerking met evenementenorganisatie Playground X, maken wij professionele organisatieanalyses leuker en laagdrempelig beschikbaar voor iedereen.

Een unieke kans voor organisaties om in slechts één dag uitdagende bedrijfskundige vraagstukken te doorgronden en antwoorden te formuleren. Op een inspirerende externe locatie en alles wordt begeleid door doorgewinterde bedrijfskundigen met een schat aan ervaring.

In de ochtend werk je intensief aan je organisatievraagstuk en in de middag stimuleer je teambuilding met een boeiend evenement, vergezeld van heerlijke hapjes en drankjes. Maak van jouw bedrijfsuitje een succesvolle en gedenkwaardige ervaring met onze professionele begeleiding bij Playground X!

Lees meer

Doen, leren en verbeteren

Beter verbeteren door zelf doen

Keer op keer is het bewezen: door zelf doen leren teams meer. En zijn ze gemotiveerder om met verbeteracties aan de slag te gaan. Daarom helpen we teams graag op weg met duidelijke instructies, interpretaties en uitgebreide video-instructies.

En nu dus ook op locatie voor nóg meer teamsamenwerking en resultaat. Let’s go!

groeigrid verbindt mens en organisatie

Lees hier meer

Meer succes op jouw locatie

Transformeer jouw organisatie in één dag

Wil je gebruik maken van de service van een expert op locatie? Dat doen we graag!

Voor de begeleiding van de bijeenkomst rekenen we geen uren want daar geloven we niet in. Om groepen te kunnen begeleiden, koop je alleen de vloervinylversie (inclusief gameplay toebehoren) van het Adviesbord van jouw keuze. Een adviseur is erbij inbegrepen.

We leiden één of meer deelnemers op tot ‘Analytics Expert’ die daarvoor ook een certificaat ontvangen. Na de sessie zijn zij gepokt en gemazeld om de volgende bijeenkomst zelf tot een succes te brengen.

Klik op één van de onderstaande knoppen en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Lees hier meer

Dé totale team-experience

Organisatieontwikkeling en teambuilding in één pakket

Samen met onze partners bieden we ook geheel verzorgde business-dag aan op een externe locatie. Op deze dag ga je met je team aan de slag met jullie organisatievraagstukken en werk je meteen aan de communicatie en samenwerking in het team. Ontdek de kracht van business development in een inspirerende omgeving. 

PlaygroundX en Adviesborden

Onze partner PlaygroundX faciliteert de experience op 3 prachtige locaties in Oost-Brabant. Hierbij bieden wij gezamenlijk 7 arrangementen aan waarmee je jullie organisatievraagstukken doorgrondt in een actieve omgeving die teams aanzet tot communicatie en samenwerking. Enthousiasme en resultaat gegarandeerd.

Bij Playground X duik je diep in jouw vraagstuk, formuleer je concrete oplossingen en ga je naar huis met veel energie en direct toepasbare verbeteracties voor de volgende dag.

 

Arrangementen

een winnende strategie

Arrangement 1: winnende strategie

 

Formuleer concrete strategieën, jaar- of afdelingsplannen en visualiseer ze op een haalbare manier, rekening houdend met de sterke punten en ontwikkelpunten van je organisatie.

Meer info
meer verkoop

Arrangement 2: meer sales

 

Stem je dienstverlening en producten écht af op de klantbehoefte. Ontdek de wensen en pijnpunten van je klanten/cliënten en maak een groeisprong met je organisatie.

Meer info
stevig businessplan

Arrangement 3: stevig businessplan

 

Licht je organisatie snel en betaalbaar door. Krijg professioneel inzicht in het functioneren van je organisatie, zonder lange analyses en kostbare adviseurs.

Meer info
personeelsbeleid

Arrangement 4: krachtig HR-beleid

 

Verhoog productiviteit en geef ontwikkeling van medewerkers een boost. Ontdek waar prestaties en groeipotentieel schuil gaan en zie exact wat de  capaciteitsbehoeften zijn.

Meer info
risicomanagement op de werkvloer

Arrangement 5: grip op risico’s

 

Ken je organisatierisico’s, breng ze concreet in beeld en prioriteer ze. Vind samen beheersingsmaatregelen die soepel zijn in te voeren in het dagelijkse werk.

Meer info
innovatie verbeterd

Arrangement 6: continu verbeteren

 

Voorspel en voorkom valkuilen bij innovatie en organisatieverandering. Een wetenschappelijke én leuke analyse om weerstand te verminderen en verandering soepeler te laten verlopen.

Meer info
swot analyse

Arrangement 7: marktkansen grijpen

 

Breng marktkansen en bedreigingen in één dag in beeld en koppel ze aan de sterktes en ontwikkelpunten van je organisatie. Grijp kansen en weet exact waarop je moet letten.

Meer info
proces analyse

Arrangement 8: foutloze procesgang

 

Maak werkprocessen beter en efficiënter. Visualiseer de proces-flow, identificeer verspillingen, stagnaties en kwaliteits-issues. En… implementeer moeiteloos verbeteringen.

Meer info